om meg - foto7 - fotograf Tommy Aanstad

Hei - jeg er født det fantastiske året 1960, gift med vakre Danielle fra Elfenbenkysten og har også to vakre barn, Nahomie (18) og Ariel (15). Etter de 12 obligatoriske skoleårene, har jeg utdannet meg innen media og kommunikasjon, og hele tiden hatt en forkjærlighet for sammensetningen lyd - bilde i budskapsformidlingen.


-  Mediefag på Bjerkely Folkehøyskole (1979-80)

-  Fotolinje på Yrkeskolen (1980-81)

-  Gimlekollen Mediesenter, journalistikk-, radio- og TV-fag (1982-83)

-  Arbeid, praksis på profesjonelt video utstyr i UIO-VIDEO, som kameramann, lydmann, editor, lyssetting ... (1984-87)

-  Storkopiering (lagde forstørrelser) hos Photo Phono AS på Torshov i Oslo for fotografer (1991-92)


Interessen for media begynte for litt over 40 år siden da jeg fikk meg mitt første speilreflekskamera.  Jeg begynte fort å legge lyd til lysbilder, og interessen utviklet seg da jeg for første gang så multimedia show (flere Kodak Carousel fremvisere med kommentarer, lydeffekter og musikk).  Etterhvert har det blitt mer konsentrasjon rundt bilde delen. Var en periode en heldig eier av et Leica M6, men det ble stjålet. Jeg liker også å ta/skape bilder i grenselandet til det abstrakte.  Jeg fant min kone i Mali, Vest-Afrika i årene 1998-2000,  vi giftet oss i 2001 og bosatte oss for 10 år i Timbuktu i Nord-Mali.  I 2012 rett før Nord-Mali kom under kontroll av opprørere og islamister,  reiste vi til Norge.  Jeg er Fredrikstad gutt, men vi bor nå i Løten på Hedmarken.  Jeg har akkurat registrert et foretak, "foto7",  og er ledig på markedet for fotografering spesielt innen disse områdene.

Har ennå ikke kommet så langt at jeg har en konkret prisliste,  men kontakt meg gjerne (klikk på KONTAKT MEG under her)  om du kunne tenke deg å få hjelp av meg i å skape de bildene du er interessert i.  Din hendvendelse vil jeg følge opp snarest.  Ta gjerne også en titt på galleriene på denne websiden.  Du kan også skrive en epost til meg om dine ønsker, eller ringe.  Epost:  tommy@foto7.no / mob. 45494461. Snakkes vi?